Όλοι οι άνθρωποι χρειάζεται να βρίσκουν χρόνο μέσα στην ημέρα για να κάνουν κάτι μόνο για τον εαυτό τους και το σώμα τους. Η καλύτερη λύση είναι η γυμναστική μέσω της οποίας ενδυναμώνεται η σωματική και ψυχολογική κατάσταση του ατόμου. Σωματικά διότι δραστηριοποιείται μυϊκά το σώμα και βελτιώνονται πιθανά μυοσκελετικά προβλήματά λόγω καθημερινότητας, κακής στάσης σώματος και τραυματισμών. Ψυχολογικά διότι μετά την άσκηση αισθάνεται ο ασκούμενος ευεξία, αποφόρτιση από το στρές, χαρά και ικανοποίηση ότι κάνει κάτι μόνο για τον εαυτό του.

 

Μία μέθοδος γυμναστικής που πετυχαίνει τη μυϊκή ενδυνάμωση μέσα από τη σωστή και ευθυγραμμισμένη επανάληψη της κάθε άσκησης. Μέσα από αυτή τη μέθοδο ο ασκούμενος δουλεύει πάνω στη μυϊκή βελτίωση του σώματος, αλλά και στο σωστό τρόπο εκτέλεσης της άσκησης, γνωρίζοντας έτσι το σώμα του και κατανοώντας τις δυνατότητές του.

Τρίτη 10:00-11:00

Πέμπτη 10:00-11:00

Σάββατο 9:00-10:00

Πρόκειται για έναν συνδυασμό από στάσεις yoga (Asanas) και ασκήσεων ακροβατικής. Προσφέρει στον ασκούμενο έντονη μυϊκή ενδυνάμωση, χαλάρωση και ηρεμία σε κάθε μάθημα. Το πανί βοηθάει να πραγματοποιηθούν ασκήσεις που στο έδαφος είναι πολύ δύσκολο να γίνουν.

Τρίτη 11:00-12:00

Πέμπτη 11:00-12:00

Σάββατο 12:00-13:00

Πρόκειται για ένα είδος yoga που έχει ως στόχο να φέρει σε μια ισορροπία το σώμα, το πνεύμα και την ψυχή. Μέσω των ασκήσεων, το άτομο θα γνωρίσει και θα βελτιώσει τις δυνατότητες του σώματός του και μέσω του διαλογισμού θα αναπτύξει το νου και το πνεύμα του, ώστε να μπορεί να αντεπεξέρχεται στους ρυθμούς τις καθημερινότητάς του.

Τρίτη 12:00-13:00

Σάββατο 13:00-14:00